Политика

В зоне АТО ВСУ потеряли одного бойца

24 декабря 2017 06:40

Российско-оккупационные войска срывают договоренности Трехсторонней контактной группы о прекращении огня на время новогодних и рождественских праздников, которое должно было начаться 23 декабря в районе проведения АТО на территории Донецкой и Луганской областей вдоль линии разграничения сторон.

Как сообщили в пресс-центре штаба АТО, на протяжении прошедших суток зафиксировано 3 факта нарушения перемирия со стороны боевиков.

Російсько-терористичні війська вчора вдень обстріляли підрозділи Збройних Сил України, які виконують завдання поблизу Луганського, Авдіївки та Лебединського. Такі підступні дії російських найманців свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту та демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню.

На жаль, внаслідок ворожого снайперського пострілу, загинув один військовослужбовець Збройних Сил України. Він отримав поранення не сумісне з життям у районі Світлодарської дуги. Висловлюємо співчуття рідним і близьким воїна, який віддав життя за Батьківщину.

Підрозділи Збройних Сил України у районі проведення АТО забезпечують виконання усіх заходів щодо підтримання режиму припинення вогню по всій лінії розмежування сторін та дотримуються Мінських домовленостей.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling