Харьков

Курсанты Академии Нацгвардии приняли участие в Первом чемпионате по функциональному многоборью (фото, видео)

18 декабря 2017 16:59

Гвардійці Національної академії змагались за першість серед військових навчальних закладів силових структур у місті Харкові. Спортивні змагання проходили у форматі виконання фізичних вправ кросфіту.

Хто, як не рятувальник, правоохоронець та військовий має бути найбільш фізично підготовлений. Адже вони кожен день першими проходять на допомогу українцям та захищають нашу Державу. Кросфіт саме той вид спорту, який направлений на загальний розвиток усіх м’язів тіла та витривалості. Наразі цей вид спорту швидко набирає оберти в нашій країні та
не повинен йти осторонь силових структур і перш за все підготовки майбутніх офіцерів у вищих навчальних закладах. У програмі кросфіту поєднуються такі види рухової активності, як вправи зі штангою, інтервальний біг, стрибки на скакалці, лазіння по канату, вправи на кільцях і перекладині та силові вправи з гирями.

На відмінно від інших команд правоохоронців, які мають досвід участі у змаганнях з кросфіту в чемпіонаті силових відомств, збірна команда Академії Нацгвардії України продемонструвала характер та силу й посіла загальне ІІІ місце у чемпіонаті функціонального багатоборства.

«Це перший чемпіонат подібного формату. Ми активно набираємо оберти і чекаємо на участь ще більшої кількості команд з вищих військових навчальних закладів. Разом із Федерацією функціонального багатоборства України, ми вже розпочинаємо підготовку наступного чемпіонату та запрошуємо усіх бажаючих взяти участь у нових спортивних змаганнях», – зазначив Кандидат педагогічних наук, майстер спорту України, керівник відокремленого підрозділу Федерації ФБУ в Харківській області майор Артем Турчинов.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling