Спорт

Гвардеец стал Чемпионом по киокушин карте (фото)

18 декабря 2017 15:02

В місті Херсоні пройшов 2-ий міжнародний турнір по кіокушин карате (World kyokushin Budokai, WKB) серед чоловіків та жінок в розділі "куміте" - "Fighters Cup".

Стрілець резервного взводу військової частини 3033 солдат резерву НГУ Борис Буліскерія зайняв I місце та став Чемпіоном в надважкій ваговій категорії.

Борис з юних літ займається кіокушин карате та за свою спортивну кар’єру вже не вперше займає призові місця в цьому виді спорту. Так, у жовтні 2015 року на відкритому кубку Полтавської області з кіокушин карате, у якому взяли участь 680 спортсменів з шести областей, він виборов I місце у ваговій категорії 80+. Під час відкритого кубку Європи по кіокушин карате в надважкій ваговій категорії у Іспанії в квітні 2017 року знову привіз додому золото, а в жовтні 2017 року, під час змагань в польському місті Жешув, він став чемпіоном Європи. І це ще не всі досягнення Бориса.

Солдат Борис Буліскерія – яскравий приклад справжнього мужнього чоловіка, котрий у важку хвилину, не вагаючись підписав контракт у резервний взвод 23-ї окремої бригади охорони громадського порядку Національної гвардії України, та став на захист Батьківщини.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling