Политика

Полторак вручил награды армейцам по случаю Дня ВСУ

5 декабря 2017 19:01

«Вони служать не заради нагород, не заради грошей — вони це роблять тому, що вони — українці зі щирим і величезним серцем», — Степан Полторак.

На цьому сьогодні, 5 грудня, зазначив Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак звертаючись до присутніх під час нагородження командирів бригад, батальйонів, рот, взводів та військовослужбовців ЗС України.

— У залі присутні командири бригад, заступники командирів батальйонів, командири рот і взводів, кращі з кращих військовослужбовців ЗС України, а також ті, які сьогодні знаходяться в районі проведення АТО. Вони служать не заради нагород, не заради грошей — вони це роблять тому, що вони українці зі щирим і величезним серцем! — наголосив генерал армії України Степан Полторак.

— Нашій державі потрібен розвиток Збройних Сил України. Дякую усім військовослужбовцям від Начальника Генерального штабу до рядового солдата за самовідданість і професіоналізм, за величезну працю і самопожертву! Адже те, що сьогодні відбувається в українському війську — це величезний вклад кожного! — зауважив Міністр оборони України.

Під час урочистостей Міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак нагородив кращих військовослужбовців відомчими відзнаками, нагородами, грошовими преміями та цінними подарунками.

Зокрема, під час заходу було нагороджено 80 кращих військовослужбовців ЗС України.

Слід наголосити, що до 26 річниці Збройних Сил України в українському війську було заохочено відомчими нагородами та грошовими преміями близько 2 тисяч військовослужбовців.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling