Общество

Во Львове избили воинов АТО за просьбу выключить "русскую попсу"

4 декабря 2017 17:27

У Львові десять охоронців ресторану «Старгород» 2 грудня напали на двох військовослубовців, бо ті попросили адміністрацію закладу припинити грати російську попсу.

Про це у коментарі «Вголосу» розповів екс-нардеп Андрій Міщенко, до якого за допомогою звернулись обурені військовослужбовці.

«Воїни українсько-російської війни випадково зустрілись у Львові. Обидва вони не місцеві мешканці, а тому не знаючи міста, щоб відсвяткувати свою зустріч, вони пішли у «Страгород». Там воїни взяли випити пива, загалом поводились спокійно без всяких інцидентів. Але у ресторані почала грати російська пісня. І один з військових, Володимир Гапун , підійшов до адміністратора закладу, культурно його попросив вимкнути російську попсу, мовляв, ми там воюємо за Україну, а ви у Львові, патріотичному місті, таке вмикаєте. Адміністраторка пообіцяла принести військовим «Книгу скарг та пропозицій», проте цього вона так і не зробила, а російська попса продовжувала грати. Тоді військовий підійшов до діджея та каже: «Вибач, але якщо тобі за це платять чи змушують вмикати російські пісні, то давай я тобі заплачу більше, але ти цього не вмикатимеш. Після цього на учасників українсько-російської війни напало десять охоронців «Старгороду». Вони їх скрутили та викликали поліцію», - розказав Андрій Міщенко.

Андрій Міщенко розказав, що його знайомі у правоохоронних органах підтвердили, що подібні інциденти у «Старгороді» відбуваються регулярно.

«Коли до мене, розказавши, що сталось у патріотичному Львові, звернулись ці учасники українсько-російської війни, то так , як я свого часу був членом Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності, подзвонив до правоохоронців. У поліції мені сказали, що справді за «Старгородом» прикріплена погана слава. Але їм усе сходить з рук, можливо, у них є великий покровитель», - наголосив екс-нардеп.

За фактом інциденту в «Старгороді», воїни українсько-російської війни звертатимуться до поліції.

Також журналіст «Вголосу» намагався дозвонитись у скандальний заклад, проте там не відповідають.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling