Харьков

Гвардейская династия: в Харькове прошла необычная встреча (фото)

14 ноября 2017 09:34

В центрі культури Національної академії Національної гвардії України відбулася зустріч колишнього заступника командира 6 танкової дивізії Національної гвардії України з курсантами гуманітарного факультету.

Полковник запасу Анатолій Кругляк присвятив військовій службі 35 років. З 1991 року дивізія, у якій той час проходив службу Анатолій Кругляк, розпочала плідну співпрацю з Харківським військовим інститутом Національної гвардії України та 30-ою дивізією Національної гвардії США. У 1992 році збірна команда дивізії та військового інституту провели сумісні бригадні навчання з гвардійцями Національної гвардії Каліфорнії на території полігона 6 танкової дивізії Національної гвардії України.

Анатолій Кругляк поділився з молодими гвардійцями власним досвідом, розповів їм про військову культуру, особливості служби та військового товариства.

«Справжній військовий повинен бути патріотом своєї країни. Адже, саме ви - нове покоління, за яким майбутнє України. Саме від вас залежить майбутнє нашої держави, яка знаходиться у досить нелегкій ситуації», - каже Анатолій Кругляк.

Війна на Донбасі торкнулась сім’ї Анатолія Андрійовича, а саме його донька разом із чоловіком з початку 2015 року виконують бойові завдання у зоні проведення антитерористичної операції.

Доречі, онук ветерана Дмитро Орлов вирішив не лишатись осторонь та продовжити військову династію. Зараз він навчається на гуманітарному факультету Національної академії Національної гвардії України.

«Дідусь для мене авторитетом та прикладом. Він завжди мотивує досягати всіх поставлених цілей, бути справжнім захисником своєї Батьківщини. Ще з дитинства дідусь виховував у мене любов до своєї рідної землі, наголошував на тому, що її треба не тільки любити, а й захищати», - ділиться спогадами курсант Дмитро Орлов.

«Управління факультету й надалі буде проводити такого роду зустрічі з військовими-патріотами та героями нашого часу. Ми виховуємо та будемо виховувати справжніх захисників України, патріотів своєї землі та народу», - зазначив заступник начальника гуманітарного факультету по роботі з особовим складом підполковник Олександр Загребельний.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling