Политика

Ирина Ефремова: Нам есть кем и чем гордиться

11 ноября 2017 17:22

Для боротьби з "Народним фронтом" роками плелися і продовжують плестися інтриги, величезні кошти направляються на знищення досягнень та іміджу команди. Таку точку зору висловила голова Харківського "Народного фронту", депутат Верховної Ради Ірина Єфремова.

"Але ми - команда, яка, незважаючи на шалений тиск, залишається одним з найвпливовіших гравців на політичному полі бою", - підкреслила Ірина Єфремова.

Найкращим виходом з ситуації, що склалася, народний депутат вважає живе спілкування з людьми, пояснення їм реального стану речей. "Якщо кожен з нас буде максимально зустрічатися і простою мовою доносити нашу позицію, результат не забариться", - наголосила Ірина Єфремова.

Голова Харківського "Народного фронту" наголосила, що у парторганізації є пропозиції щодо змін до статуту, інших питань. "Як ви зрозуміли, я говорю про посилення роботи центрального апарату та партійного будівництва. Я представляю Харківщину, яка має сьогодні 43 місцеві організації. Ми не стоїмо на місці, працюємо з молоддю, намагаємося переконати тих, хто з нами не згоден, і підтримати тих, хто втрачає віру", - зазначила Ірина Єфремова.

"У нас історична місія - від нас залежить, чи бути нашій державі, чи зможуть наші діти та онуки з гордістю називати себе українцями?!", - резюмувала Ірина Єфремова.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling