Политика

На Ровенщине провели учения с участием резервистов (фото)

10 ноября 2017 19:02

Протягом місяця, в умовах максимально наближених до бойових, резервісти оперативного резерву першої черги поруч з військовослужбовцями служби за контрактом 24 окремої механізованої бригади імені короля Данила вдосконалювали свої навички в умовах Рівненського загальновійськового полігону. Під час навчань відпрацьовувались сценарії наступального бою, ведення оборонного бою з переважаючими силами противника, відбиття контратаки умовного нападу з подальшим знищенням ворога.

Після повернення з АТО у липні поточного року підрозділи та військову частину в цілому було доукомплектовано технікою, майном та людськими ресурсами. Значна частина із тисячі резервістів, брали участь у бойових діях на сході України у складі 24-ї бригади, як мобілізовані. Тепер вони пройшли перевірку «умовним боєм» у новій якості, аби й надалі бути в готовності знову боронити територіальну цілісність і недоторканість держави на її східних кордонах.

Керівник навчань — командувач військ оперативного командування «Захід», генерал-майор Олександр Павлюк, відзначив майстерність і високий рівень бойового злагодження бійців «королівської піхоти» та військовослужбовців оперативного резерву 1-ї черги.

— Мені приємно бачити професіоналізм та злагодженість дій військовослужбовців під час проведення навчань. Я щиро дякую всім за сумлінно виконаний військовий обов’язок, впевнений, що завдяки нашим спільним зусиллям ми збережемо нашу країну та переможемо всіх ворогів, які будуть зазіхати на нашу незалежність. Я пишаюся тим, що мені випала честь командувати славетною 24 окремою механізованою бригадою. Саме бійці, тоді ще «Залізної бригади», одними з перших стали на захист Батьківщини та зупинили навалу підступного агресора, — зазначив генерал-майор Олександр Павлюк.

За підсумками навчань та місячних зборів резервістів оперативного резерву першої черги генерал-майор Олександр Павлюк вручив кращим військовослужбовцям відомчі відзнаки Міністерства оборони України, Генерального штабу Збройних Сил України, та почесні відзнаки командувача військ оперативного командування «Захід».

Від командира бригади полковника Анатолія Шевченко підлеглі нагороджені відзнаками командира бригади «Залізний Воїн».


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling