Политика

В Славянске задержали боевика "ДНР"

7 ноября 2017 19:48

В 2014 році 42 - річний житель Слов’янська, почувши, що бойовики поповнюють свої лави добровольцями і обіцяють «добре» платити, пішов на «службу». Після процедури реєстрації чоловік був спрямований на один з найбільших блокпостів в м-ні Черевківка. Наразі він притягується до відповідальності.

Під час оперативно-профілактичного відпрацювання дільничні офіцери поліції отримали інформацію про те, що місцевий житель в 2014 році перебував у складі НЗФ «ДНР», чергував на блокпостх та будував фортифікаційні споруди бойовиків. Зібравши доказову базу, поліцейські затримали зловмисника.

Під час активної фази проведення антитерористичної операції затриманий кинув «службу» і поїхав. А коли він вирішив, що його причетність до бандформування не потрапила в поле зору правоохоронців, повернувся в місто.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 260 «Створення не передбачених законом збройних формувань або участь у їх діяльності» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling