Политика

Под Киевом испытаны боеприпасы отечественного производства, - Турчинов

7 ноября 2017 11:04

Под Киевом состоялись успешные военные испытания боеприпасов, произведенных на украинских предприятиях. Об этом сообщил секретарь Совета национальной безопасности и обороны Украины Александр Турчинов после завершения испытаний на военном полигоне в Девичках.

По его словам, СНБО Украины поставила задачу перед украинским оборонным комплексом наладить производство боеприпасов. «Это очень важная тема для укрепления обороноспособности страны, ее актуальность значительно возросла после того, как были уничтожены два наших мощных арсеналы», - сказал он.

Секретар РНБО України повідомив про успішні військові випробування боєприпасів українського виробництва. «І що дуже важливо, - це найдефіцитніша група боєприпасів, а саме: 152-мм снаряди, гранати (ВОГ) для АГС і 60-мм міни для нових українських мінометів, які вже поставлені на озброєння Збройних Сил України», - сказав він, додавши, що під час стрільб усі боєприпаси підтвердили задані бойові характеристики.

Турчинов зазначив, що після проведення найближчим часом державних випробувань та прийняття на озброєння цих боєприпасів розпочнеться їх серійне виробництво.

Секретар РНБО України наголосив, що після початку серійного виробництва «у наших військових на фронті вже не буде проблем ані з гранатами для АГС, ані з боєприпасами крупного калібру, ані з мінами для мінометів».


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling