Политика

Полторак в Бангкоке. Что известно на данный момент

6 ноября 2017 10:40

Сегодня в столице Таиланда Бангкоке состоялась встреча Министра обороны Украины Степана Полторак с Вице-премьер-министром обороны Королевства Таиланд Правитом Вонгсувоном и Главнокомандующим Королевской тайской армии Чалермчаи Ситтисартом.

Під час зустрічі Міністр оборони України Степан Полторак поінформував про безпекову ситуацію в країні та реформи, які відбуваються в українській армії, а також позитивні перетворення в оборонно-промисловому комплексі: «В останній час в Україні відкрилися та працюють нові конструкторські бюро, і вже завтра ми готові представити нову техніку - БТР 4 Е, який ми вже удосконалили за результатами випробувань».

Міністр оборони України запросив свого колегу відвідати Україну та на власні очі побачити зміни, які відбуваються в ЗС України та країні в цілому.

«Ми готові до співпраці в оборонно-промисловій сфері та інших питаннях двосторонньої діяльності», – зазначив під час зустрічі Степан Полторак.

В свою чергу Правіт Вонгсувон сказав, що розгляне можливість щодо його візиту, або візиту представників керівного складу тайської армії.

«Ми продовжуватимемо наше співробітництво у рамках договірних відносин, які укладені раніше, а також інших питаннях. Зокрема, у питаннях технічного обслуговування техніки та озброєння», - сказав очільник оборонного відомства Королівства Таїланд.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling