Криминал

На Полтавщине задержаны 40 рейдеров, пытавшихся захватить агрофирму

5 ноября 2017 08:40

Накануне в Полтавской области задержана банда рейдеров, которая пыталась захватить активы одного из агропредприятий. Об этом сообщил глава МВД Арсен Аваков.

По его словам, правоохранители задержали более 40 человек. Инициаторы беспорядков пытались скрыться на двух авто, но также были задержаны в Оржицкому и Лубенском районах области.

"Я уже предупреждал. Для тех, кто еще не понял. Мы живем в правовом государстве, где все недоразумения, в том числе в хозяйственных отношениях, решаются в суде", - напомнил Аваков.

У вас спокійний субботній вечір? Гарно! А у поліцейських Полтавщини - видалася робота.

Щойно затримали більше 40 рейдерів на Полтавщині, які намагалися заволодіти активами агропідприємства.

Я вже попереджав. Для тих, хто досі не зрозумів. Ми живемо у правовій державі, де всі непорозуміння, у тому числі у господарчих відносинах вирішуються у суді.

Для рейдерів, які це ігнорують, повторюю - буде тільки обличчям у підлогу.

Поліція затримала більше 40 осіб, які силовими методами намагалися заволодіти активами агрофірми

Інформація про протиправні дії невідомих осіб в Оржицькому районі Полтавської області надійшла до поліцейських від місцевих жителів. На місце виїхали слідчо-оперативні групи, патрульні наряди та спецпризначенці.

Правоохоронцями затримано більше 40 осіб; ініціатори заворушень намагалися втекти на двох легковиках, проте також були затримані в Оржицькому та Лубенському районах.

Затримані доставлені до поліції.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling