Экономика

На Прикарпатье открыли завод по производству изделий из бетона

4 ноября 2017 15:16

Заводу ТОВ «Унібрук» відкрився у селищі Вигода Долинського району Івано-Франківської області. Підприємство виготовлятиме вироби з бетону для будівництва, зокрема, бруківку тротуарну, бордюри тощо, повідомляє Главное з посиланням на прес-службу Івано-Франківської ОДА.

«Введення в дію нового заводу створить умови для комплексної розбудови дорожньої інфраструктури населених пунктів області, – зазначив голова ОДА Олег Гончарук. – Коли три роки тому велися розмови про те, що Івано-Франківщина має стати лідером та показувати приклад щодо ведення бізнесу та розвитку економіки в цілому, ми напрацьовували багато варіантів для втілення таких задумів. Так ми створили інвестиційну платформу «Єврокарпатська ініціатива». Тож зараз приємно констатувати, що за такий короткий період часу наша область має хороше сполучення з найближчими обласними центрами, зокрема, зі Львовом та Чернівцями. Ми й надалі працюємо в цьому напрямку. А відкриття такого потужного заводу як «Унібрук» – стане ще одним кроком у цій нелегкій справі розбудови краю».

Засновники ТОВ «Унібрук» - Олег Кисельов, Володимир Гурко та керівник заводу Сергій Літвінов наголосили, що завод оснащений високотехнологічним німецьким обладнанням, яке значно спростить навантаження для персоналу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling