Политика

В Запорожье простились с убитым в АТО грузинским добровольцем (видео)

2 ноября 2017 13:50

Грузинський доброволець, воїн Збройних сил України та військовий розвідник Георгія Саралідзе загинув два дні тому під Донецьким аеропортом. Сьогодні на центральну площу Запоріжжя попрощатися із "Гюрзою-2" прийшли зо три сотні людей: побратими загиблого, волонтери, представники грузинської діаспори. Бойові друзі кажуть, "Гюрза-2" був відчайдушним воїном, який завжди намагався йти вперед та не боявся смерті.

Георгій Саралідзе проти "руського миру" боровся чи не все своє життя. Вперше зброю взяв ще підлітком в Абхазії. Далі була друга чеченська війна, осетино-грузинська і українська, пише ТСН.

Воювати на Донбас Георгій пішов ще 2014 в батальйон "Азов". За три роки отримав чотири поранення. Щоб боронити Україну у складі збройний сил грузинський полковник у відставці "Гюрза-2" позбувся звання і став старшим солдатом.

Кілька місяців тому "Гюрза-2" перейшов до іншого підрозділу, в розвідку. Бойові завдання виконував біля Донецького аеропорту. Саме там його смертельно поранило ворожою кулею. Він любив поезію і як справжній грузин, завжди був галантним з жінками. Але кожного разу повторював, любить він лише одну.

Неодноразово в размовах з журналістами Георгій зізнавався, в своїй боротьбі, він готовий загинути. Аби лише це допомогло перемогти.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling