Общество

Принуждение к службе в ВСУ: молодежь готова наносить себе увечия, лишь бы избавиться от службы

31 октября 2017 14:56

Установлено, що 23 жовтня 2017 року військовослужбовець строкової служби військової частини А1048 Збройних Сил України солдат М., перебуваючи в одному з приміщень розташування 1 навчальної механізованої роти, навмисно здійснив поріз лезом внутрішньої поверхні лівої руки, заподіявши шкоду власному здоров’ю.

У ході проведення перевірки за фактом виявлення тілесних ушкоджень у зазначеного військовослужбовця, з’ясовано, що він їх завдав собі сам з небажання проходити військову службу. Свої наміри він неодноразово висловлював у спілкуванні із співслужбовцями в колективі. Втім, командування частини і надалі примушувало хлопця "служити", замість того, щоб звільнити його з ЗСУ.

При цьому не пояснюється, як юнак був призваний співробітниками військомату в той час, коли є норма про те, що на строкову службу не може бути призвана людина, яка не відповідає морально-діловим якостям.

Нагадаємо, у військоматах визнають, що молодь України не бажає проходити службу у ЗСУ. Тому військомати будують немотивовану армію облавами та примушуванням задля "галочки" у виконанні плану призову.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling