Харьков

Харьковские гвардейцы отметили День автомобилиста необычной выставкой (фото)

29 октября 2017 08:48

В Національній академії Національної гвардії України вже багато років є гарна традиція – запрошувати ветеранів навчального закладу на святкування дня автомобіліста і дорожника та ракетних військ і артилерії.

Цього року для курсантів та гостей навчального закладу була організована виставка з сучасною та раритетною технікою, озброєнням, зразками форми одягу. Особливу увагу майбутніх офіцерів цього прикувала експозиція з автомоделювання.

«В Академії завжди поважали і поважають своїх ветеранів. Я не можу сказати, що ми зустрічаємось тут тільки на свята. Ми живемо разом з цим навчальним закладом. Командири підрозділів досить часто запрошують нас на зустрічі з курсантами. Дуже активно працює ветеранська рада Академії і ми регулярно збираємось для вирішення різних питань. Зараз силами ветеранів ми розпочали новий проект і створюємо фільм, де хочемо зібрати інтерв’ю у кожного ветерана, який зробив вклад у розвиток та становлення цього навчального закладу», - зазначив голова ветеранської ради Академії полковник у відставці Петро Павлов.

Близько сотні ветеранів завітали на свято до Академії. І кожного разу всі вони відмічають, що навчальний заклад не стоїть на місці, розвивається та постійно підвищує професіональний підхід до виховання та навчання молодих офіцерів.

Тимчасово виконуючий обов’язки начальника Академії полковник Сергій Мартиненко нагородив офіцерів, службовців та ветеранів відомчими відзнаками й грамотами та привітав присутніх із святом.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling