Общество

Аваков наградил патрульного, который "посмел" остановить пьяного брата прокурора

23 октября 2017 16:12

Патрульный из Ивано-Франковска Леондид Гончарук награжден отличием МВД за достойную службу. Об этом в Twitter сообщил глава МВД Арсен Аваков.

"Патрульний Гончарук нагороджений за гідну службу і за неї же відсторонений судом! Закликаю суд та прокуратуру справедливого розгляду справи!", - отметил Аваков.

Напомним, на дня в Ивано-Франковске патрульные остановили авто, которым управлял пьяный водитель.

«Патрульна поліція Івано-Франківська зупинила авто з п’яним водієм. Ним виявився колишній полковник поліції, брат якого працівник прокуратури. Суд визнав провину звинуваченого за статтями 130 та 185 за кермування у нетверезому стані та непокору поліції. Але останній поскаржився, що патрульні зламали йому мізинець при затриманні і суд відсторонив командира екіпажу Леоніда Гончарука від служби. Попереду суд над лейтенантом», - сказав Арсен Аваков.

Він зазначив, що Генеральний прокурор пообіцяв взяти цю справу під особистий контроль та відреагувати на ситуацію.

Арсен Аваков наголосив, що в понеділок, 23 жовтня, особисто нагородить лейтенанта Леоніда Гончарука та його колег за врятоване життя. Адже саме цей екіпаж, 5 липня, врятували життя чоловіку, який намагався повіситися на власному балконі. Тоді, патрульні в останню хвилину встигли вибити двері на балкон та втягнути чоловіка до квартири.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling