Харьков

Пограничники предупредили ввоз в Украину 14 тон протухшей российской рыбы (фото, видео)

22 октября 2017 16:27

В ході спільних заходів, проведених прикордонниками відділу «Стариця» Харківського загону, військовослужбовцями мобільного прикордонного загону «Дозор» та співробітниками СБУ, на українсько-російському кордоні затримано дві партії замороженої риби.

Інформація про можливе переміщення через державний кордон товарів народного споживання була отримана від співробітників СБУ та оперативних підрозділів Держприкордонслужби. В ході патрулювання напрямку можливого порушення кордону в районі населеного пункту Ізбицьке, а саме - під час перетину порушниками кордону із Росії, прикордонники затримали вантажний автомобіль «Урал» та двох осіб без документів. З їх слів, вони є громадянами України. В ході огляду у кузові транспортного засобу було виявлено заморожену рибу. Всього в автівці знаходилось близько 6 тонн хамси.

Стосовно затриманих за незаконний перетин кордону та порушення прикордонного режиму складено адмінпротоколи. Автомобіль з вантажем доставлено до відділу прикордонної служби.

Крім того, в результаті подальших оперативних пошукових заходів на околиці н.п. Великий Бурлук Харківської області співробітники оперативних підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби виявили та затримали ще один вантажний автомобіль - «КАМАЗ» без номерних знаків. В ньому наш співвітчизник перевозив вантаж замороженої риби хамси загальною вагою близько 8 тонн.

Варто зауважити, що за датою пакування товару, яка була вказана на коробках, термін вживання риби російського виробництва вже закінчився.

Автомобілі з вантажем буде передано співробітникам ДФС. Тривають перевірочні заходи та встановлюються особи затриманих.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling