Харьков

Славянские гвардейцы заняли первое место в соревнованиях среди силовых структур (фото)

18 октября 2017 17:50

Змагання, які були організовані за ініціативою начальника Слов'янської поліції Сергія Альошина до Дня захисника України, проходили в спортивному комплексі Донбаського державного педагогічного університету під девізом "Служи і захищай».

У силі, спритності та фізичних навичках змагались представники семи команд: Слов'янського відділу і Лиманського відділення поліції, Слов'янської поліції охорони, Національної гвардії України та Військової служби правопорядку України, Державної служби з надзвичайних ситуацій.

«Вітаю учасників та уболівальників спортивних змагань, присвячених Дню захисника України і Дню козацтва, − звернувся до присутніх Сергій Альошин, − сьогодні чекаємо від усіх учасників демонстрації командного духу, спритності, сили, вміння боротися та перемагати − а це складові будь-якого, не тільки спортивного успіху. Сподіваюсь, цей захід стане доброю традицією і довгоочікуваним святом для всіх нас».

Команди змагались з різних вправ: віджимання від підлоги, підтягування, біг, силові вправи з гирею, човниковий біг. Кульмінацією конкурсу стало командне змагання з перетягування каната.

У результаті напруженої боротьби в командному заліку перемогу одержали бійці Слов’янського полку Національної гвардії України.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling