Экономика

Гройсман поставил задачу максимально быстро восстановить разрушенные от взрывов арсенала села

29 сентября 2017 22:06

Місцева влада Вінницької області спільно з місцевими громадами мають максимально швидко провести всі необхідні відновлювальні роботи в районах, найбільш постраждалих від пожежі на військових складах. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман в ефірі одного з загальнонаціональних телеканалів.

Глава Уряду перебуває наразі у Вінниці. Сьогодні він здійснив обліт території складів, де здійснилася масштабна пожежа з подальшою детонацією боєприпасів, провів засідання оперативного штабу з ліквідації наслідків події, а також відвідав селища Калинівка та Павлівка, жителі яких були евакуйовані через небезпеку і зараз повертаються до своїх осель.     

«Зараз всі заходи, які потрібні для локалізації пожежі та зниження загрози, здійснюються. Окрім того, місцева влада формує перелік питань, які потребують вирішення. Людей ніхто не залишить сам на сам із проблемою, - сказав Глава Уряду. – Я поставив завдання місцевій владі максимально швидко зробити всі роботи по відновленню (життєдіяльності постраждалих територій)».

Глава Уряду нагадав, що Кабінет Міністрів своїм рішення виділив 100 млн грн на проведення всіх робіт, але тепер треба використати ці кошти - раціонально і під контролем громад, а також уважно потурбуватися про тих, хто втратив житло і чекатиме на відбудову будинків.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling