Политика

Штаб АТО: 16 обстрелов за сутки, двое раненых

29 сентября 2017 06:33

В конце прошлых суток обстановка в районе проведения АТО не претерпела существенных изменений. Боевики не прекращали обстрел украинских позиций на Приморском и Донецком направлениях, говорится в сводке пресс-центра штаба АТО.

Після 18 години і майже до опівночі ворог постійно обстрілював з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї наші укріплення на під Авдіївкою. Українські бійці жорстко відповідали противнику. З цієї ж зброї окупанти понад годину били по захисниках шахти Бутівка. 

Найбільша кількість вогневих провокацій минулої доби зафіксована на Приморському напрямку. Ввечері проросійські найманці знову з мінометів калібру 82 міліметри обстрілювали наші укріплення поблизу Мар’їнки. А близько 20 години, унаслідок вогневого протистояння із застосуванням протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів, отримали осколкові поранення двоє українських бійців. Крім того, наприкінці доби під обстрілами бойовиків опинились наші опорні пункти неподалік Водяного та двічі біля Павлополя. 

Загалом, за минулу добу російсько-окупаційні угруповання 16 разів порушили перемир’я. Наші військовослужбовці 13 разів симетрично відповідали ворогу із зброї не забороненої мирними домовленостями. В результаті бойових дій двоє військовослужбовців сил АТО отримали поранення. Втрати ворога уточнюються.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling