Криминал

В зоне "армейского ЧП" в Калиновке Нацгвардия защищает брошенные дома от мародеров (фото)

27 сентября 2017 15:58

Для недопущення фактів мародерства в місті Калинівка, несанкціонованого допуску громадян до зони можливого ураження від Національної гвардії залучено 227 осіб та 18 одиниць техніки. Особовий склад виконує завдання шляхом патрулювання 22 спільних з НПУ патрулів, 18 самостійних, 4 автомобільних патрулі та організовано роботу контрольно-пропускного пункту НГУ.

За наказом командувача Національної гвардії України Вінницький та Калинівський полки нацгвардії вночі були підняті по тривозі. Нацгвардійці та поліцейські перекрили в’їзди до Калинівки, а також здійснюють евакуацію жителів міста та прилеглих сіл. Крім того, правоохоронці забезпечують несення служби з охорони громадського порядку та збереження залишеного людьми майна від мародерів. До виконання завдань залучено близько 600 нацгвардійців та понад 50 одиниць техніки в тому числі і броньованої. Ще 400 бійців нацгвардії знаходяться в резерві.

Військові частини Західного оперативно-територіального об’єднання НГУ приведені в готовність до виконання завдань за призначенням. Командувач НГУ генерал-полковник Юрій Аллеров знаходиться на місці надзвичайної ситуації та координує роботу підрозділів Національної гвардії. Загальну координацію від МВС на місці трагедії здійснює 1-й заступник міністра внутрішніх справ України генерал-полковник Сергій Яровий.

Особовий склад Національної гвардії спільно з працівниками поліції здійснює патрулювання у населених пунктах, що знаходяться у зоні ризику, надає допомогу у здійсненні евакуації мешканців.

Унаслідок вибухів, спричинених пожежею на військових складах, завдано пошкоджень і військовому містечку військової частини Національної гвардії України, що розташована у місті Калинівка. При цьому особовий склад не постраждав, техніка не ушкоджена. Нанесено шкоду деяким будівлям.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling