Харьков

Харьковчане отдали на армию более половины миллиарда грн

27 сентября 2017 17:40

Як повідомив керівник фіскальної служби області Микола Рибаков, з початку року платниками регіону сплачено майже 507 млн. грн. військового збору. У зрівнянні з минулорічним періодом його надходження зросли на 139,1 млн. грн. (за 8 місяців 2016 року  зібрано 367,9 млн.грн.).

Зокрема за серпень надійшло 67,4 млн. грн. До зрівняння у серпні 2016 року - 47,5 млн.грн. 

Проінформували у службі також  і про райони, де зафіксовано найвищий рівень сплати військового збору. Так, у місті Харкові найбільша сума надійшла від платників території обслуговування Центральної ОДПІ – 153,5 млн. грн. (Шевченковський, Новобаварський та Холодногірський райони) та території обслуговування Київської ОДПІ -102,1 млн.грн.( Київський та Московський райони).

 А ось у області в лідерах  платники  території обслуговування Харківської ОДПІ – 40,0 млн.грн. (м. Люботин, Зміївський, Печенізький,  Чугуївський райони)  та Південної ОДПІ - 35,9 млн. грн. (Валківський, Зачепилівський, Кегичівський, Красноградський, Коломацький,  Нововодолазький,  Сахновщинський).

Разом з тим, в ГУ ДФС у Харківській області закликають роботодавців дотримуватися вимог трудового законодавства, не використовувати працю неоформлених співробітників, своєчасно і в повному обсязі  сплачувати відрахування  з реальних заробітків працівників.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling