Харьков

22 сентября в Харькове состоится IX Международный экономический форум

19 сентября 2017 14:23

«Міжнародний економічний форум у Харкові – це одна з найголовніших інвестиційних подій Східної України, - відзначає голова ХОДА Юлія Світлична. - Це майданчик, який дає змогу знайти інвестора та налагодити міжнародну співпрацю. В останні три роки жоден з форумів не закінчувався без підписання контрактів. Цього року плануємо, що на самому форумі буде підписано контракти на суму близько 100 мільйонів доларів, а після нього інвестиційна активність, за нашими підрахунками, впродовж року надасть додаткових 200 - 250 млн дол. інвестицій в економіку області».

Традиційно участь у форумі візьмуть міжнародні делегації (в тому числі - посли Сполучених Штатів Америки та Китаю в Україні), керівництво держави та області, представники великого бізнесу.

Темою пленарного засідання стануть «Модернізаційні пріоритети для України: відкрита економіка – відкриті можливості». У рамках форуму також пройде всеукраїнська нарада, присвячена стратегічним напрямкам розвитку машинобудування України.

Низку панельних дискусій присвятять окремим драйверам розвитку держави, а саме: децентралізації та об’єднанню громад, енергоефективним технологіям та відновлювальній енергетиці, підвищенню конкурентоспроможності продукції агросектору, розвитку інтелектуальної економіки тощо.

Під час форуму заплановано підписання декількох меморандумів про співпрацю та низки контрактів.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling