Харьков

В учебном центре Академии Нацгвардии прошли соревнования среди спецназовцев (фото)

25 августа 2017 18:12

Значна увага під час занять приділяється і фізичному розвитку майбутніх офіцерів. Наприкінці навчальних зборів, були організовані змагання, де курсанти мали змогу проявити фізичні навики, які отримали за час проходження підготовки. Хоч змагання мали назву «Змагання майбутніх спецназівців», участь у них взяли всі навчальні групи – і командні, і тилові.

Під час змагань навчальні групи, екіпіровані штатною зброєю та імітаційними засобами, виконали комплекси рукопашного бою та вміння діяти у бойовій обстановці. Для визначення переможців у змаганнях була призначена команда суддів, яка уважно стежила за кожним елементом, враховуючи індивідуальну майстерність окремих військовослужбовців та злагодженість підрозділу в цілому.

«Зрозуміло, що це ще не виступ професійного спецназу, але я бачу - в них горять очі і вони хочуть навчатися. Для такого короткого терміну навчання, лише один місяць, курсанти вже багато чого навчилися. Змагання серед взводів спецназу проходять регулярно в нашому навчальному закладі. Цей дух суперництва додатково мотивує майбутніх спецпризначинців вчитися, пізнавати нове і гідно змагатися, а згодом стати справжніми офіцерами Національної гвардії», - зазначив начальник навчальних зборів полковник В’ячеслав Овчаренко.

Загалом у змаганнях взяли участь дев’ять команд, кращі команди та особисті виступи були відмічені командирами, а курсанти заохочені призами та грамотами.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling