Политика

В МО рассказали, как бойцов ВСП драться учили (фото)

21 августа 2017 19:26

На базі Центру спеціального призначення (протидії диверсіям та терористичним актам), який базується на Київщині, завершилися навчальні збори з інструкторами рукопашного бою з частин та підрозділів Військової служби правопорядку у Збройних Силах України.

Протягом двох тижнів під керівництвом інструктора з рукопашного бою та з Бойової Армійської Системи (БАрС) старшого офіцера відділення Центру майора Сергія Мірошниченка проходили заняття з військовослужбовцями, які плануються на штатні посади інструкторів з рукопашного бою.

— Навчити фахівців володіти системою БАрС, які після прибуття до своїх штатних підрозділів зможуть передати набуті навички співслужбовцям для застосування їх під час виконання завдань за призначенням — це головна мета даних заходів, — зазначив начальник Військової служби правопорядку у ЗС України — начальник Головного управління Військової служби правопорядку ЗС України генерал-майор Ігор Криштун.

В ході курсу відпрацьовувалися такі елементи, як порядок швидкісного подолання смуги перешкод, правила швидкісного роззброєння противника (порушника) з будь-якими зразками озброєння, надання першої домедичної допомоги під час отримання поранення чи травмування військовослужбовця на полі бою та психологічна підготовка до ведення дій в екстремальних умовах.

По завершенню курсу навчання за системою БАрС генерал-майор Ігор Криштун подякував всім учасникам навчальних зборів за плідну працю, а кращих фахівців нагородив грамотами та подяками.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling