Новости

Опубликован официальный тизер фильма "Киборги"

15 августа 2017 15:36

В мережі з’явився офіційний тизер фільму Ахтема Сеітаблаєва «Кіборги», знятий Ідас Філм за підтримки Держкіно України, який вийде на широкі екрани 6 грудня 2017 року.

Фільм «Кіборги» - історія не про війну, а про сучасних героїв, які творять нашу нову Україну. Незважаючи на різницю у походженні та віці, їх об’єднала одна мета – захистити рідну землю від агресора. Заради спільної перемоги вони готові стояти до кінця! Бо за їхніми спинами матері, жінки, діти і ціла Україна!

«Саме такі фільми потрібні зараз нашій країні. Фільми, які показують справжній чоловічий характер, витримку, патріотизм і, звичайно, віру в свій народ. Ми не могли не підтримати такий проект! І я радий, що вийшло міцне чоловіче кіно, за яке нам не соромно і яке надихне багатьох українців!», - висловився голова Державного агентства з питань кіно Пилип Іллєнко.

«У фільмі ми хотіли показати силу духу наших героїв і наскільки було важливим їхнє бажання вистояти у цій війні заради створення нової вільної та щасливої країни», - говорить режисер фільму Ахтем Сеітаблаєв.

«Кожен актор фільму має свій реальний прототип. Завдячуючи історіям хлопців,  які відстоювали аеропорт, фільм «Кіборги» передає живі та непідробні переживання кожного героя», - розповідає продюсер фільму Іванна Дядюра.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling