Политика

Стало ясно, как выглядит тероборона Полтавщины (фото)

2 августа 2017 11:33

На вихідних резервісти під Кременчуком вдосконалювали свої навички у володінні стрілецькою зброєю. Навчальні стрільби провели підрозділи територіальної оборони 5 військкоматів: Козельщинського, Глобинського, Кобеляцького районних та Кременчуцького і Горішньоплавнівського об’єднаних міських військових комісаріатів.  

Резервісти виконували навчальні вправи зі стрільби з автомата АК-74 та пістолета ПМ, а також займалися елементами тактичної підготовки. На заняття прибули кілька сотень чоловіків віком до 60 років. Дехто з них раніше вже брав участь у проведенні антитерористичній операції на Донбасі, проте навіть вони розуміють необхідність постійно підтримувати рівень вогневої підготовки та вдосконалювати навички ведення вогню зі стрілецької зброї. Заняття з резервістами проводили високопрофесійні інструктори, які ділилися своїм досвідом ведення бойових дій в зоні АТО.

Як зауважив старший керівник стрільб, заступник Військового комісара Козельщинського РВК майор Ігор Турчин, усі бійці підрозділів територіальної оборони проявили високий рівень дисциплінованості та продемонстрували гарні результати у виконанні стрілецьких вправ. За його словами, у разі загострення ситуації саме ці резервісти візьмуть під охорону та оборону свої міста і райони, та будуть займатися знищенням розвідувально-диверсіонних групи противника.

Телеграф


 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling