Криминал

Сутки в АТО: в украинском войске есть потери

30 июля 2017 08:55

Наприкінці минулої доби ситуація в зоні АТО вчергове загострилась. З 18 години і до опівночі російсько-терористичні угруповання активізували обстріли українських позицій. Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 14 разів порушили перемир’я. Сили АТО 11 разів відкривали вогонь у відповідь. Внаслідок бойових дій один український військовий загинув, ще 7 отримали поранення, повідомляє Главное з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Найбільш гаряче ввечері і вночі було на Донецькому напрямку. З гранатометів, мінометів, великокаліберних кулеметів та зенітної установки бандити тричі били по опорних пунктах сил АТО в районі Авдіївки та Кам’янки. Також противник застосовував гранатомети і стрілецьку зброю неподалік селища Піски та шахти Бутівка. На кожен обстріл з боку бандформувань наші бійці відкривали щільний вогонь у відповідь, жорстко примушуючи злочинців дотримуватись режиму тиші. 

На Луганському напрямку злочинці з великокаліберних кулеметів вели вогонь по наших укріпленнях у районі Станиці Луганської. А близько опівночі ворожа БМП працювала по Новозванівці. 

На Маріупольському напрямку майже упродовж години з гранатометів і стрілецької зброї бойовики обстрілювали українські опорні пункти в Богданівці. 


 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling