Политика

Оккупанты Крыма решили усилить "границу" с материковой Украиной

20 июля 2017 07:16

Підконтрольна Кремлю влада Криму має намір посилювати охорону «кордонів» між анексованим півостровом і материковою частиною України. Про плани створювати споруди на цій території повідомив російський віце-прем'єр Криму Ігор Михайличенко 19 липня на засіданні кримської прикордонної комісії.

«Для Криму одним із пріоритетних питань є створення захисних споруд у прикордонній смузі, ці заходи дозволять посилити охорону на російсько-українській ділянці кордону. Також важливим залишається питання облаштування територій, прилеглих до автомобільних пунктів пропуску», – цитує Михайличенка прес-служба російського уряду Криму.

Повідомляється, що на засіданні прикордонної комісії ухвалили рішення в період туристичного сезону «збільшити пропускну здатність пунктів на адмінкордоні, а також підвищити їх безпеку і захист «з метою безперебійного функціонування зазначених пунктів пропуску».

Тим часом, у Держприкордонслужбі України відзначають зниження пасажиро-траспортного потоку через адмінкордон у порівнянні з минулим роком. Виникнення черг у прикордонному відомстві пов'язують з діями російських служб на контрольованих ними пунктах пропуску навпроти українських КПВВ. За даними українських прикордонників, російські служби сповільнили в липні пропускні операції.

У прикордонуправлінні ФСБ Росії в утворенні черг на адмінкордоні з Кримом звинувачують українські служби.

Крим.Реалії


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling