Общество

Гвардейцы продолжают тренировки на Си Бриз - 2017 (фото)

15 июля 2017 13:01

Під керівництвом інструкторів, військові, отримавши навчальні ввідні, виконували умовне завдання, в ході якого їм довелося у складі тактичної групи здійснити непомітно для ворога переміщення по річці, після десантування провести пошук місця дислокації противника, відпрацювавши дії у бойових порядках, та подавити вогневий контакт.

«Усі елементи, які ми відпрацьовуємо є прикладні. І в зоні АТО такі навички є дуже необхідними та життєво важливими, - відмітив нацгвардієць, -   і безперечно, окрім особистого фахового росту, зростає і рівень навченості нас, як колективу».

Нацгвардійці також  організували пункти ночівлі та обігріву у лісовій місцевості.

«Бійці таких груп гарно розуміють, що інколи, виконання завдання може затягтися не на одну добу,  - пояснює інструктор ЗСУ, - тому як правильно та ефективно розмістити точку відпочинку і харчування повинен вміти кожен. І, сьогодні, такі питання були підняті та практично відпрацьовані».

На кінець тренувального дня нацгвардійці продемонстрували порядок зведення мінно-вибухових загороджень та обладнання польових систем оповіщення.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling