Политика

МО: по стандартам НАТО в Украине подготовили 28 подразделений

13 июля 2017 19:23

Крім того, у 2017 році за стандартами Альянсу для Збройних Сил підготовлено вже 297 інструкторів, а загалом з початку оборонної реформи – близько 1 тисячі 200 військовослужбовців-інструкторів, з них близько 600 – за участю іноземних інструкторів.

З початку року у Збройних Силах України відпрацьовано 150 стандартів колективної (індивідуальної) підготовки та введено в дію “Єдину електронну базу стандартів підготовки та методичних матеріалів для військ”.

У вищих навчальних закладах, які здійснюють підготовку військовослужбовців для Сухопутних військ, розгорнуто та введено в експлуатацію 22 комплексних динамічних тренажера для екіпажів танків, БМП та БТР.

Принципові зміни у системі підготовки військ, заходи з нарощення навчально-тренувальної бази мали результатом певне зростання якості підготовки.

У 2017 році за новими стандартами проведено 166 заходів оперативної підготовки та 184 основних заходів бойової підготовки.

Окрім цього, на полігонах Збройних Сил відбулося 20 спільних заходів оперативної та бойової підготовки, у яких взяли участь сили і засоби інших військових формувань та правоохоронних органів.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling