Политика

День в АТО: без потерь

9 июля 2017 19:15

Об этом на своей странице в соцсети сообщает пресс-центр штаба АТО:

Впродовж сьогоднішнього дня оперативна обстановка в районі проведення АТО суттєвих змін не зазнала. Підконтрольні Росії гібридні бандформування не припиняють порушувати домовленості про припинення вогню та продовжують обстрілювати позиції ЗС України. З початку доби окупанти 10 разів застосовували зброю проти українських захисників. Зокрема, два рази противник бив по наших укріпленнях із заборонених Мінськими угодами мінометів.

Приморський напрямок. На цій ділянці лінії зіткнення проросійські незаконні збройні формування ще до світанку та над ранок відкривали вогонь по українських армійцях, котрі тримають оборону в районі Павлополя та Широкиного. При цьому бандити застосовували гранатомети різних модифікацій, великокаліберні кулемети, стрілецьку зброю та озброєння БМП.

Донецький напрямок. Тут сьогодні ситуація відносно стабілізувалась. Втім, близько опівдня бойовики все ж одного разу обстріляли з протитанкових гранатометів та іншого піхотного озброєння оборонні укріплення сил АТО поблизу Авдіївки.

Луганський напрямок. На цьому відрізку фронту противник порушував перемир'я п'ять разів. Зранку загарбники з мінометів калібру 120 мм били по наших опорних пунктах неподалік Кримського та Новотошківського. А по обіді загарбники обстріляли зі стрілецької зброї один з підрозділів ЗС України, який укріпився біля селища Жовте, та знову відкривали вогонь з протитанкових гранатометів в районі Бахмутської траси.

Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів сьогодні не було.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling