Криминал

В КГГА показали фото жилья, куда временно переселят пострадавших от взрыва

9 июля 2017 09:57

17 осіб, які постраждали внаслідок вибуху, що стався вчора, 8 липня, у Голосіївському районі, уже можуть оселитися у тимчасовому житлі, яке надасть КМДА. Про це за результатами інспекції житла, яке проводили спільно з заступником голови КМДА Олександром Спасибко, повідомив перший заступник голови КМДА Генадій Пліс, повідомляє Главное.

Станом на 18:00 8 липня на відселення з будинку в гуртожиток Подільського району на вул. Оболонська, 34, погодилися 17 мешканців. Від переселення відмовилися 50 мешканців, 6 людей у роздумах. Житло, яке отримають постраждалі, обладнане необхідною для житла технікою, є посуд, постіль. Переселення можливе одразу ж після того, як спеціалісти МНС дозволять людям забрати з помешкань необхідні їм речі», – розповів Геннадій Пліс.

Нагадаємо, 8 липня у Києві о 13:35  стався вибух у житловому будинку поблизу станції метро «Голосіївська». За попередньою інформацією правоохоронних органів,  у будівлі вибухнув газ. 

UPD.  «По состоянию на 9.00 9 июля 23 жильца отселены из дома в общежитие Подольского района на улице Оболонская, 34. Жилье, которое получили пострадавшие, оборудовано необходимой техникой, есть посуда, постельное белье, полотенца. Сейчас город имеет маневренный фонд жилья, который позволяет расселять людей в аварийных ситуациях и из аварийного жилья», - сказал Спасибко.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling