Политика

Глава МВД: Необходимо установить баланс на всех уровнях работы Нацполиции (фото)

16 июня 2017 15:03

«Ми розраховуємо на встановлення діалогу та чітке розуміння єдиного працюючого механізму від керівників всіх рівнів та особового складу Національної поліції України. Але, при всіх наших експериментах, ми не можемо дозволити втрату керованості процесу роботи», - про це сьогодні, 16 червня, повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков під час наради у МВС.

Він наголосив, що Міністерство внутрішніх справ повністю підтримує трансформаційні процеси у Нацполіції.

«Це наша консолідована позиція. Вона стосується і керівництва, і вертикалі внутрішньої безпеки. Я хочу щоб всі це розуміли. Право на помилку має кожен. Право на зраду не має ніхто», - додав він.

Глава МВС підкреслив, що відповідно до законодавства, міністр внутрішніх справ координує та спрямовує діяльність Нацполіції, а не керує напряму роботою відомства.

«В Національній поліції є тільки одна посада на місцевому рівні, яка призначається двома підписами – наказом голови Національної поліції за погодженням з міністром внутрішніх справ – це начальник обласного управління Національної поліції. Це старша поліцейська посада в області. Він представляє повну вертикаль. Ще є Департаменти які, підпорядковуються напряму центральному апарату: захисту економіки та внутрішньої безпеки. Треба сформувати механізм, коли керівник поліції області матиме в розпорядженні всі поліцейські сили», - повідомив Арсен Аваков.

Источник: Департамент комунікації МВС України


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling