Общество

Балчун рассказал о результатах служебного расследования железнодорожной аварии возле Каменец-Подольского

14 июня 2017 21:43

Глава правления "Укрзализныци" Войцех Балчун сообщил о завершении служебного расследования столкновения поездов возле города Каменец-Подольского, в результате которого были травмированы шесть человек, в том числе трое детей.

Об этом Балчун написал на своей странице в соцсети:

Завершили службове розслідування аварії на станції Нігин у Хмельницькій області 27 травня, коли сталося зіткнення пасажирського поїзда № 139 Київ – Кам’янець – Подільський з маневровим локомотивом. Висновок комісії: основна причина аварії – проїзд машиністом маневрового локомотива на заборонний сигнал світлофора та, як наслідок, виїзд на маршрут слідування пасажирського поїзда. 
Також комісія Укрзалізниці встановила, що чергова по станції Нігин вчасно не припинила маневрову роботу при прямуванні пасажирського поїзда. Є претензії до машиніста та помічника машиніста пасажирського поїзда, які всупереч інструкціям не обрали оптимальну швидкість для вчасної зупинки поїзда перед перешкодою. 
Винні покарані: звільнено 10 працівників, 19 притягнуто до дисциплінарної відповідальності. За кілька днів мають бути ще кілька кадрових рішень. На мою вимогу, на три місяці по всіх господарствах товариства, пов’язаних з безпекою руху, запроваджується особливий режим роботи. Посилюємо перевірки та контроль за дотриманням безпеки руху. На працівників, у тому числі на керівний склад, чекають позапланові навчання.
Наші працівники також на постійному зв'язку з пасажирами та батьками дітей, які постраждали під час поїздки до Кам’янець-Подільського. Відгукнулися на всі прохання про допомогу. На звернення батьків двох дітей, які постраждали під час поїздки, ми запропонувати дітям пройти оздоровлення в санаторії Хмільник або в дитячому оздоровчому таборі. Чекаємо відповіді батьків. Ще двох дітей, на прохання їхніх батьків, обстежили медики залізничної лікарні в Києві. 
Також вчора вже виписали з лікарні пасажирку, яка зламала ногу, коли виходила з поїзда. Жінка лікувалася в залізничній лікарні у Києві, залізничники забезпечили пацієнтку всім необхідним.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling