Харьков

Харьковчанин установил мировой рекорд

7 июня 2017 16:41

Ад’юнкт Харківського національного університету внутрішніх справ майор поліції Андрій Надутий взяв участь у Відкритому Кубку Світу GPA (Open World CUP Global Power Alliance) з пауерліфтингу, жиму, багатоповторного жиму, тяги, підйому на біцепс та армліфтингу. Змагання проводилися федерацією пауерліфтингу GPF-GPA України.

Андрій Надутий виступив у дисциплінах «жим лежачи» та «строгий підйом на біцепс» у ваговій категорії до 67,5 кг. За результатами змагань він посів перші місця в особистій першості із зазначених дисциплін, а також, виборов перше місце в абсолютній першості у змаганнях з підйому на біцепс серед усіх вагових категорій.

Результат спортсмена з «жиму штанги лежачи» – 130 кг, що є нормативом майстра спорту. Під час «строгого підйому на біцепс» атлет не лише підтвердив звання майстра спорту міжнародного класу, а й встановив новий світовий рекорд у своїй ваговій категорії, піднявши штангу вагою 65 кг, що перевищувала його власну –  61,3 кг.

Ректор Харківського національного університету внутрішніх справ генерал поліції третього рангу Валерій Сокуренко привітав спортсмена із високими досягненнями та побажав йому нових перемог.

Андрій Надутий тренується самостійно. Він є заслуженим тренером GPF України, а також неодноразовим чемпіоном і рекордсменом України та світу.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling