Политика

ЕС дал Украине год на проведение самых важных реформ

2 июня 2017 08:14

Він зазначив, що за наступний рік український парламент повинен ухвалити низку законів щодо медичної, пенсійної та земельної реформ, а також у питанні проведення приватизації.

"У нас лишилося часу до середини літа наступного року. Потім ми увійдемо у стан, коли настрої формуватиме передвиборчий процес, а це зазвичай не допомагає проводити реформи", - наголосив Ган, якого цитує espreso.tv

За його словами, частина цих реформ не є популярними, саме тому рішення щодо них і буде важче ухвалити ближче до виборів. Втім, єврокомісар зауважив, що ці зміни необхідні для розвитку України. 

Ган також закликав українську владу якнайшвидше запровадити європейські технічні стандарти для доступу українських підприємств до європейських ринків.

"Необхідно використати всі можливості Угоди про асоціацію і поглибленої та всеохоплюючої зони вільної торгівлі. Що стосується європейських технічних стандартів, такі стандарти прийняті в усьому світі. І якщо Україна відповідатиме стандартам Європейського Союзу, то вона зможе мати доступ до ширших, глобальних ринків", - підсумував Ган.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling