Политика

Украина и Израиль обсудили перспективы военно-технического сотрудничества

16 мая 2017 13:01

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман та Міністр оборони Ізраїлю Авігдор Ліберман під час зустрічі в Єрусалимі обговорили можливості посилення співробітництва країн у військово-технічній сфері.

"Україна зацікавлена в розвитку взаємовигідного співробітництва з Ізраїлем у військово-технічній сфері", - наголосив Глава українського Уряду на початку зустрічі.

Прем’єр-міністр України поінформував ізраїльську сторону про ситуацію на Донбасі, зокрема про останні обстріли проросійськими бойовиками Авдіївки, унаслідок чого загинули мирні жителі. Обстріли з боку бойовиків на Донбасі не припиняються, наголосив Володимир Гройсман та підкреслив, що врегулювання ситуації на Донбасі можливо виключно шляхом імплементації російською стороною Мінських домовленостей.

У зв'язку із російською гібридною війною демократичний світ має демонструвати подальшу солідарність, наголосив Володимир Гройсман, та закликав Уряд Ізраїлю надати Україні допомогу, необхідну для забезпечення потреб вітчизняного сектору безпеки і оборони.

Україна також сподівається на тверду позицію Ізраїлю у питаннях невизнання незаконної анексії Криму та підтримки територіальної цілісності України, зауважив Глава Уряду.

Окремо він висловив зацікавленість України у досвіді Ізраїлю щодо лікування та реабілітації учасників бойових дій.


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling