Харьков

На восстановление Балаклеи выделили еще 5 миллионов из районного бюджета

11 мая 2017 11:41

Вчера состоялась ХХІ внеочередная сессия районного совета. Главным вопросом заседания стало выделение средств в виде целевой субвенции Балаклейскому горсовету для оказания материальной помощи людям, пострадавшим от последствий ЧС на арсенале.

Так, на сессии было принято решение о выделении средств на материальную помощь в сумме 5 миллионов гривен. Об этом сообщается на официальной странице Балаклейского района в Facebook.

На надання матеріальної допомоги постраждалим у наслідок надзвичайної ситуації у в/ч А1352 з районного бюджету виділено 5 мільйонів гривень

Після пожежі на 65 Арсеналі 23 березня, яка завдала багато пошкоджень житловому фонду, об'єктам соціальної сфери, усі рівні влади докладають максимум зусиль на ліквідацію її наслідків. 
Учора, за ініціативи голови Балаклійської районної державної адміністрації Степана Масельського, відбулася ХХІ позачергова сесія районної ради.
Головною метою скликання позачергової сесії було питання виділення коштів у вигляді цільової субвенції Балаклійській міській раді для надання матеріальної допомоги громадянам постраждалим від наслідків надзвичайної ситуації. Було прийнято рішення щодо виділення коштів на матеріальну допомогу в сумі 5 мільйонів гривень.

Объектив 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling