Общество

В Донецкой области накануне 8 и 9 мая усилены меры безопасности (видео)

5 мая 2017 21:42

Вулиці, парки, сквери, стратегічно важливі об’єкти та блокпости – поліція посилює заходи безпеки, аби вберегти життя кожного мешканця та гостя регіону, і не допустити будь-якого сплеску панічних настроїв чи розгойдування ситуації. Під особливою увагою правоохоронців – прифронтовий Маріуполь, де три роки тому відбулися трагічні події, що забрали життя колег, військовослужбовців, звичайних жителів. Поліція готова до миттєвого реагування на будь-які зміни оперативного стану в регіоні.

Сьогодні керівники всіх територіальних підрозділів поліції провели публічний інструктаж та підготували увесь особовий склад до несення служби на день примирення та пам’яті. Для забезпечення внутрішньої безпеки на вулиці вийшли посилені наряди поліції.

У Маріуполі настанови поліцейським дав заступник глави Нацполіції України В’ячеслав Аброськін.

- Ми гідно несли службу на попередні свята, ми не допустили жодної ситуації, яка б могла дестабілізувати обстановку в місті в 2015, 2016 роках і не дамо її дестабілізувати цьогоріч. На охороні правопорядку стоїть поліція, Нацгвардія України. Основне завдання – виявлення людей, що мають намір підірвати ситуацію, розшук та затримання злочинців, вилучення зброї та боєприпасів, превенція тяжких та особливо тяжких злочинів. Разом з Нацгвадією ми – єдиний колектив МВС України. - закликав особовий склад генерал Аброськін.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling