Политика

Еще четверо бойцов ВСУ получили ранения в АТО

2 мая 2017 18:35

Об этом говорится в сообщении пресс-центра АТО в Facebook.

Ситуація в районі проведення АТО залишається складною. Російсько-терористичні підрозділи не припиняють вогневі атаки по позиціях Збройних Сил України. З початку доби ворог 28 разів обстріляв позиції українських захисників.
На Луганському напрямку, вогнем мінометів калібру 120-мм та 82-мм, гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів противник накривав опорні пункти поруч Кримського та Новозванівки. 82-міліметрові міномети ворог застосував під Катеринівкою, а по захисниках Троїцького вів вогонь з мінометів калібру 82-мм та протитанкових гранатометів. З гранатометів та великокаліберних кулеметів противник бив по позиціях поблизу Новоолександрівки.
На Донецькому напрямку, з мінометів калібру 120-мм ворог гатив по опорних пунктах поблизу Луганського. 82-міліметрові міномети противник застосував позиціях поруч Зайцевого. По опорних пунктах в районі Авдіївки ворог бив з протитанкових гранатометів, крім того, на даній ділянці діяли ворожі снайпери.
На Приморському напрямку, вогневу активність російсько-окупаційні підрозділи здійснювали під Павлополем, оборонців якого обстрілювали з гранатометів. По захисниках Широкиного, Водяного, Гнутового та Красногорівки противник гатив з гранатометів різних систем та кулеметів великих калібрів. Поблизу Гнутового активізувалися ворожі снайпери.
Аби пригасити вогневу активність ворога по позиціях захисників Троїцького, сили АТО відкривали вогонь у відповідь з автоматичних гранатометів.
З початку доби чотири військовослужбовці Збройних Сил України отримали поранення.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling