Харьков

Госслужба по ЧС спасает Харьковщину и харьковчан

19 апреля 2017 10:41

У зв’язку з погіршенням погодних умов на території міста Харкова та Харківської області 18 квітня 2017 року підрозділи ДСНС на розпилювання та прибирання повалених дерев та буксирування транспортних засобів залучались 12 разів, залучено 68 співробітників ДСНС.

В Головному управлінні ДСНС у Харківській області створений оперативний штаб з ліквідації наслідків несприятливих погодних умов на чолі з начальником Головного управління ДСНС України Олександром Волобуєвим. Проводиться постійний моніторинг оперативної обстановки.

Для ліквідації наслідків несприятливих погодних умов було залучено 11 бригад служб життєзабезпечення міста, 12 відділень Головного управління ДСНС України в Харківській області, 9 бригад (18 бензопил) АКП «Харківзеленбуда». У зв’язку з неспритними погодними умовами задіяно по Харківській області 61 од. техніки, 98 шляхових робітника. Розсипано піщано-соляної суміші за добу – 138 м. куб., солі – 42т., розчищено автошляхів державного рівня 116 км, місцевого рівня 6 км. Приділяється особлива увага об’єктам життєзабезпечення та інфраструктури.

Дорожніми та аварійними службами м. Харкова та області проводяться роботи по звільненню території від дерев, гілок та ліквідації наслідків несприятливих погодних умов. Харківзеленбудом зареєстровано 150 заявок.

Знеструмлено по Харківській області 38 населених пунктів (У Зміївському районі 24 повністю знеструмлено населених пункту та 14 частково). Ремонтні бригади РЕС проводять роботи щодо відновлення електропостачання м. Харкова та районів області.

В усіх підрозділах Харківського гарнізону ДСНС введена резервна техніка для забезпечення нормального та безперебійного циклу життєзабезпечення кожного району, а також налагодження взаємодії з усіма аварійними та комунальними службами.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling