Политика

У Муженко рассказали об амбициозных планах

7 апреля 2017 17:04

Зенітні ракетні війська прагнуть досягти тактичної сумісності з підрозділами протиповітряної оборони НАТО

Істерія російських окупантів на торішні наші ракетні випробування поблизу Криму була очевидною. Тож українські зенітники зрозуміли: вони на правильному шляху! Як же ворог відреагує на цьогорічні бойові стрільби?

Сьогодні в Україні головною силою для стримування ворога з повітря є зенітні ракетні війська. 2016 року після тривалої перерви знову почали стріляти С-300П. Плани на 2017 рік іще амбітніші. І хоч зенітники досить стримані в коментарях, деякі перспективи на майбутнє вони все-таки розкривають.

— Першочергову увагу цьогоріч приділятимемо бойовим стрільбам. А якщо конкретніше, то плануємо здійснити ще масштабніший, ніж минулого року, захід. Мова передусім про бойові стрільби зведеним зенітним ракетним полком «Бук-М1» та зенітними ракетними дивізіонами С-300П, — розповідає начальник зенітних ракетних військ Повітряних Сил ЗС України генерал-майор Дмитро Карпенко. — Дивізіони «трьохсоток» буде викликано в район виконання навчально-бойових завдань раптово, зі штатним озброєнням та військовою технікою. Звісно, обстановка матиме більш ніж реалістичний вигляд. А саме це і є головним завданням.

Генштаб


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling