Харьков

Скандал с поддельными печатями в Харькове: появилось интересное продолжение (фото)

17 марта 2017 14:17

Об этом на своей странице в соцсети сообщил начальник ГУ Национальной полиции в Харьковской области генерал Анатолий Дмитриев:

Пам`ятаєте, тиждень тому на Пісочинському блок-посту був затриманий позашляховик, в багажнику якого знайшли сумку з підробленими печатками? Тоді наші слідчі відкрили кримінальне провадження за статтею «Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів», санкція якої передбачає обмеження волі на строк до двох років. Весь цей час слідчі дії продовжувались, і сьогодні харківські поліцейські разом із співробітниками СБУ Харківської області під час обшуку на Київщині знайшли ще не менш цікаві речі: підроблені печатки, штампи, факсиміле. В коло їх інтересів потрапили міністерства, посольства, управління державних структур. Використовуючи підробки в корисливих цілях, злочинці організували канал нелегальної міграції. Слідчі дії тривають.

 

Как сообщает спикер СБУ Владислав Абдула, противозаконное предприятие обнаружено в Фастове:

"За інформацією спецслужби, "центр" функціонував з 2014 року і займався незаконною легалізацією мігрантів з країн Африки та Південної Азії. Ділки виготовляли для іноземців, зокрема, підроблені візові документи, посвідки на проживання, документи про освіту. Виготовлення підроблених документів здійснювалося в одній з квартир у Фастові".

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling