Политика

Полиция открыла уголовное дело на коммуниста Симоненко

2 марта 2017 17:51

Национальная полиция открыла 6 уголовных производств относительно неправомерных действий руководителей политических партий, среди которых - лидер "Коммунистической партии Украины" Петр Симоненко.

Об этом на своей странице в соцсети Facebook сообщила руководитель Национального агентства продиводействия коррупции Наталья Корчак.

Сьогодні стало відомо, що ГУ Нацполіції у м. Києві відкрито 6 кримінальних проваджень щодо неправомірних дій керівників політичних партій за матеріалами звернень НАЗК.

Провадження відкрито стосовно керівників політичних партій «Самоврядна Українська Держава», «Зелені», «Власна Сила», «Партія Вільних Демократів», «Політичне Об’єднання «Пряма Дія» та «Комуністична партія України». На основі виявлення недостовірних відомостей в ході аналізу звітів про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за ІІІ квартал минулого року.

Стаття 159-1 Кримінального кодексу України, частина 1 - подання завідомо недостовірних відомостей у звіті партії про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру або у фінансовому звіті про надходження та використання коштів виборчого фонду партії, місцевої організації партії, кандидата на виборах.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling