Общество

Сумские гвардейцы устроили студентам мастер-класс по рукопашному бою (фото)

1 марта 2017 19:02

Військовослужбовці військової частини 3051 зустрілись зі студентами «Сумського центру професійно-технічної освіти харчових технологій, торгівлі та ресторанного сервісу».

У спортивному залі гвардійці провели майстер – клас з рукопашного бою, ознайомили студентів з сучасною екіпіровкою бійця, показали дії службової собаки щодо затримання озброєного злочинця. Офіцери розповіли про службово-бойову діяльність і завдання Національної гвардії України.

Зазначимо, що багато студентів розпитували військовослужбовців про можливості призову до лав Національної гвардії як на строкову, так і на військову службу за контрактом. Також молодь цікавилася умовами вступу до Академії Національної гвардії України.

«Під час зустрічі ми не тільки впевнились в тому, що в нашій країні росте свідоме покоління патріотів, які в найближчому майбутньому змінюватимуть державу на краще, а й провели таку собі іміджеву презентацію Національної гвардії України. Ми показали студентам, що наше військо вдосконалюється і розвивається з кожним днем, а тому в ньому престижно служити і, звісно, почесно. Це було нашим основним повідомленням до студентів. Рідний край потрібно захищати і розбудовувати. І кому, як не молоді, це під силу», – наголосив лейтенант Вадим Кащенко.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling