Экономика

Гройсман рассказал, сколько потратят в 2017 году на развитие культуры

19 февраля 2017 14:56

В Государственном бюджете Украины на 2017 год на развитие украинской культуры предусмотрено более 3 млрд гривен. Об этом говорится в поздравлении премьер-министра Владимира Гройсмана с Международным днем родного языка, опубликованном на сайте Кабинета министров, сообщает Главное.

В Державному бюджеті України на 2017 рік на розвиток української культури передбачено понад 3 млрд. гривень, зокрема на кінематограф, іміджеві українські проекти у світі за різними напрямами, запуск українського інституту книги. Переконаний, що сьогодні вперше за роки незалежності реалізується повноцінна протекціоністська політика щодо захисту та розвитку української мови та культури.

Протягом останнього року зроблено чимало добрих справ, які сприятимуть подальшому розвитку української мови. У справі формування і захисту нашого інформаційного простору важливим є створення умов і преференцій для продукування і поширення власного культурного продукту, зокрема українською мовою. Це складне завдання, у виконанні якого беруть участь Президент України, Верховна Рада України, Кабінет Міністрів України, Держкомтелерадіо, Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, громадські організації, інтелектуальні центри, митці, активісти.


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling