Общество

СБУ на Донбассе вернула очередную заблудшую душу (видео)

18 февраля 2017 11:29

Співробітники Служби безпеки України у рамках Програми «На тебе чекають вдома» схилили до добровільного складання зброї та повернення до нормального життя ще одного колишнього бойовика т.зв. «ДНР», повідомляє Главное з посиланням на прес-центр СБУ.

Правоохоронці встановили, що мешканець міста Курахове на Донеччині у 2015 році, бажаючи заробити грошей, вступив до незаконного збройного формування т.зв. «ДНР». Він виконував обов’язки водія, але залучався бойовиками до караульної служби зі зброєю в руках. 

У складі терористичного угруповання чоловік не отримав обіцяної винагороди та розчарувався в ідеях «русского мира». Він залишив незаконне формування та тривалий час перебував у Донецьку. Колишній бойовик не наважувався повернутись на підконтрольну українській владі територію, побоюючись кримінальної відповідальності за участь в т.зв. «ДНР».

Від дружини він дізнався про Програму СБУ «На тебе чекають вдома» та, оскільки не вчиняв тяжких злочинів, вирішив нею скористатися. 

На даний час чоловік повернувся до родини, працевлаштувався та розраховує на рішення суду щодо звільнення від кримінальної відповідальності.

 


Хотите первыми узнавать о главных событиях в Украине - подписывайтесь на наш Telegram-канал

ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling