Харьков

На Харьковщине СБУ и полиция ликвидировали банду похитителей людей (фото)

7 февраля 2017 17:16

Об этом на своей странице в соцсети сообщили начальник ГУ НП в Харьковской области Анатолий Дмитриев и спикер СБУ Владислав Абдула:

Сьогодні оперативно спрацювали співробітники Управління карного розшуку – затримали групу осіб, які викрадали людей. Спецоперацію поліцейські проводили разом із харківською СБУ.
Зловмисників затримали в селищі Пісочин при спробі заволодіння одним з автомобілів потерпілого. Викрадений підприємець, який переїхав до Харківщини у 2014 році з Луганську, перебував у машині зловмисників в наручниках. 
Встановлено, що до складу злочинної групи входили троє чоловіків, віком від 30 до 60 років - жителі Київської та Харківської областей. 
Також з’ясовано, що злодії із застосуванням фізичної сили намагалися заволодіти чотирма авто жертви і його квартирою у Луганську.
Вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ст. 146 (викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.
Перевіряється причетність затриманих до скоєння аналогічних злочинів.

 

Міжрегіональне злочинне угруповання, що спеціалізувалося на викраденні людей, ліквідувала на Харківщині Служба безпеки України спільно з поліцією.
До банди входило троє мешканців з Харківської та Київської областей у віці від 30 до 60 років, один з них раніше був неодноразово засуджений.
Правоохоронці отримали оперативну інформацію, що днями на околиці обласного центру зловмисники викрали місцевого підприємця, який у 2014 році переїхав з Луганська. Також стало відомо, що бандити погрозами та побиттям намагаються заволодіти чотирма авто жертви та його квартирою в окупованому Луганську.
Оперативники спецслужби 7 лютого затримали членів банди у селищі Пісочин під час спроби заволодіння одним з автомобілів потерпілого. Викрадений підприємець, який знаходився в машині зловмисників у кайданках – звільнений.
Планується відкриття кримінального провадження за ст. 146 (викрадення людини) та ст. 189 (вимагання) Кримінального кодексу України.
Тривають невідкладні слідчі дії.
Також правоохоронці перевіряють можливу причетність членів угруповання до скоєння інших насильницьких та майнових злочинів.

 


ТОП-новости
Последние новости
все новости
Gambling